Reviews

5/5

Louise Ijland

“Wanneer je op zoek bent naar een coach die down to earth is, ben je bij Rob Sanders Coaching aan het juiste adres! Voor ik aan dit coachingstraject begon was ik nogal sceptisch over het gebruik maken van een coach. Ik heb ontzettend veel profijt gehad van de sessies en het heeft mij meer nieuwe inzichten gegeven. Iedere sessie was ik volledig op mijn gemak en liep ik met een gerust gevoel de deur uit. Zeker een aanrader!”

5/5

Frank Jansen

“Tijdens een voor mij moeilijke periode ben ik door mijn werkgever in contact gebracht met Rob. Na een eerste gesprek wist Rob mij al van een positief eindresultaat te overtuigen met een mogelijke termijn, 
wat bij mij persoonlijk al voor verlichting zorgde.
De werkwijze was 
voor mij uiterst effectief nl. no nonsens, direct, open en eerlijk en doorpakken en altijd met het gestelde doel voor ogen. 

Ik ben er door Rob’s coaching sterker 
uitgekomen dan dat ik in jaren ben geweest”.  

5/5

Astra Pryor

“Kort, krachtig en effectief” Zo heb ik de het coachen door Rob ervaren. Ik was er klaar voor. Klaar voor de no-nonsens aanpak van Rob. Meteen na de 1e sessie voelde ik al de kracht en energie om zijn tools toe te passen. Het heeft mij geholpen en dat doet het nog steeds. Het is een proces in werking, waarbij het fijn is te weten dat Rob je ook daarin blijft ondersteunen. Je staat er niet alleen voor.

5/5

Anne de Jong-van den Berg

“Rob heeft mij geleerd dat ik tot veel meer in staat ben dan dat ik altijd dacht. Voordat Ik bij hem kwam voelde ik me geïsoleerd, eenzaam en niet lekker in mijn vel. Door zijn doortastende manier van coaching op zowel fysiek als mentaal vlak heb ik in relatief korte tijd mezelf weer bij elkaar kunnen rapen. Hij leerde me mezelf te waarderen en liet me mijn kwaliteiten zien door me een spiegel voor te houden. Ook liet hij me inzien dat er heel veel kracht in me zit en vooral; hoe ik die kracht kan gebruiken en kan inzetten in het dagelijkse leven. Hij zag me en daardoor groeide ik en kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Ik ben moeder van drie kinderen en ik zat werkloos thuis voordat Rob mij ging coachen. Ik zat in een neerwaartse spiraal en ik durf te zeggen dat ik zonder hem nog dieper gezonken zou zijn. Ik ben Rob heel erg dankbaar. Door hem heb ik het aangedurfd te gaan solliciteren en door de verworven zelfverzekerdheid kreeg ik de baan. Daardoor ben ik uit mijn isolement gekomen, heb ik mijn vrienden weer teruggevonden en nieuwe mensen leren kennen. Ik ben nu een gelukkig mens!”

4.7/5

Susanne Baltussen 

 

 

Ik ben terecht gekomen bij Rob doordat mijn zoon geen keuze kon maken voor zijn toekomst. Wel of geen studie en zo ja wat dan? 

Dit was een moment dat je ziet dat je zoon echt in de knoop zit. Na een korte zoektocht zagen wij de site van Rob. Na het lezen van de reviews, 

met de woorden: kort, krachtig, effectief en no nonsens aanpak dacht ik gelijk dit moet hem zijn. Nou er is niks te veel gezegd. 

Na één mailtje en een telefoongesprek binnen 5 minuten hadden wij de volgende dag gelijk een afspraak. Super fijn omdat er haast bij was. 

Rob doorzag gelijk het probleem en ging met hem aan de slag. Hij kreeg veel tips en staat weer op het juiste pad. Heel erg bedankt Rob!

4.7/5

Theo van Wessel

“Een aantal maanden geleden heb ik een flinke burn-out gehad. Ik was zo ver dat ik niet goed kon denken, simpele dingen niet meer kon maken en antwoorden gaf op vragen die kant nog wal raakte. Daarbij had ik iedere dag knallende hoofdpijn. Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Rob. Hij heeft mij over drempels gezet die ik anders zelf niet genomen zou hebben. Veranderingen die ik vroeger te moeilijk vond, kan ik nu wel aan. Zou niet weten waar ik nu had gestaan zonder Rob’s coaching. Rob heeft mij op de rails gezet waar ik nu weer hoort te staan. Ben er door hem veel sterker uit gekomen en kan de dingen veel beter aan”.

4.5/5

Stijn Mostert

 

Herkennen, erkennen en willen. Dat was de leidraad van mijn fijne, eerlijke en open gesprekken met Rob. Zaken waarvan je in theorie echt wel weet dat ze zo zijn, werden me pas echt duidelijk door een bepaald realisme en bewustwording wat Rob me zelf liet beseffen door onze gesprekken. In enkele sessies veel geleerd, zowel over mezelf als over het dealen met bepaalde situaties. Dank daarvoor!

5/5

Leonie van der Locht – Huijbers

“Als je in een burn-out terecht komt, dan is het lastig om een nieuwe balans te vinden. Wanneer luister je goed naar jezelf en wanneer ga je weer over je grenzen heen? Hoe zorg je dat je jezelf niet nog verder kwijt raakt? Rob laat je zien en voelen dat je tot meer in staat bent dan je had verwacht. Waar je focus moet liggen, waar je grenzen zijn en hoe je mentaal en lichamelijk weer sterker wordt, zodat je de wereld weer aan kan. Duidelijk, eerlijk en helder.”

4.5/5

Els Schrader

“In januari 2018 kruisten onze wegen, en sindsdien ben ik zowel fysiek als mentaal mijlen vooruit gegaan. Iedereen heeft in zijn / haar leven momenten die als stressvol kunnen worden ervaren. Persoonlijk wist ik waar “mijn pijnpunten” zaten. Ik voelde onmacht, had geen grip op de situatie. De juiste “uitlaatklep” om dit te reguleren vond ik in Rob’s benadering van mij en mensen in het algemeen. Rob “scant” personen snel, maakt je bewust van gewoontes en reacties waarvan je jezelf niet (meer) bewust bent en belangrijk: hoe dit bij anderen overkomt. In feite actie….reactie!  De fysieke trainingen hebben op verschillende fronten gezorgd dat ik letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen sta”.

4.5/5

Mieke van Hatert

“Ervaren en doelgericht. Ik vind Rob een prettige coach, hij straalt rust uit. Rob is ervaren en legt duidelijk uit hoe zijn werkwijze is, hij gaat hierbij doelgericht te werk. Ik vind het fijn dat Rob de koe bij de horens pakt en niet om de hete brij heen draait. Zijn benadering is altijd respectvol, positief en daadkrachtig. Door de coaching zit ik veel beter in mijn vel!”

4.8/5

Joop Jongerius (64 jaar, maar voel me nu 10 jaar jonger)

“Ik had een leuke hobby ontdekt; Voetbalscheidsrechter bij de jeugd. Maar wat kom je jezelf dan tegen op het veld. Mijn conditie was zwaar onvoldoende. Ik heb Rob gevraagd om me te helpen. Het moest wel snel, want de competitie startte immers weer over 3 maanden en dan wilde ik fit op het veld staan, en ook nog 10 kg afvallen.

Daarom gekozen voor het personal trainingstraject 2 keer per week. Af en toe erg zwaar, maar altijd haalbaar. Mijn doelstelling heb ik voor 100% gehaald binnen de geplande tijd. Zonder dieet, maar wel met gezond eten en bewegen ook nog eens 11 kg afgevallen. Zonder de kennis en inspiratie van Rob was me dit zelf nooit gelukt. Ik sta nu weer als een jong veulen in de wei. En ik heb nu een goede basis waardoor ik hardlopen weer leuk ben gaan vinden”.

4.5/5

Dennis van der Locht

“Werken met Rob heeft er voor mij voor gezorgd dat ik zowel fysiek als mentaal nog krachtiger ben geworden en kan hem dan ook iedereen aanraden. Als je aan de slag wilt met je mindset is Rob de ideale coach. Zowel in sport als coaching inspireert Rob je om echt aan te pakken en door te zetten. Iets wat je in elk aspect van je leven kunt toepassen”