coaching

QUICK NO-NONSENSE COACHING IN NIJMEGEN E.O.

Als ex Lo/sportinstructeur Ministerie van Defensie, topsportcoach en eigenaar van diverse ondernemingen heb ik een brede ervaring in coachen op persoonlijk vlak en werk gerelateerde omstandigheden. Met deze ervaringen bied ik jou begeleiding bij diverse vragen op het vlak van werk en privé-leven. Mijn werkwijze kenmerkt zich tot het snel bij de kern komen, doorpakken, daar waar nodig confronteren en jou vooral “zien”. Je laten merken dat de verandering niet iets is waar je bang voor hoeft te zijn, maar je dat gaat brengen wat en wie jij wilt zijn. Geen lange processen, maar snel en doelgericht komen tot een oplossing.

De insteek is om je sterke punten sterker te maken, bij het blijven “staan”, de regie houden over de omstandigheden, ratio blijven houden, de juiste piketpalen gaan zetten, durven nemen van verantwoordelijkheid over jezelf, dus je vertrouwd voelen in elke situatie! Hierdoor zal niet alleen jij, maar ook je omgeving zich veilig blijven voelen en naast het optimaal kunnen presteren ook optimaal van het leven gaan genieten.

Of dit nu gaat om het versterken van je zelfvertrouwen, het verbeteren van je assertiviteit, beter leren communiceren, het versterken van je leiderschaps-kwaliteiten, omgang c.q. leiding geven aan personeel, richting geven aan je werk of bedrijfssituatie, het omgaan met tegenslagen, het in beeld brengen (bewust) van jouw handelen,…. jij gaat winst halen en komt daar waar je je het beste voelt!

HOE GAAT DIT IN DE PRAKTIJK?

Tijdens een intakegesprek bespreken we de vraagstelling en geef ik de mogelijkheden aan om te komen tot een effectieve en werkbare oplossing. De lengte van een coaching traject is afhankelijk van de vraagstelling, maar de insteek is snel bij de kern komen en doorpakken, kort en doeltreffend dus.

De coaching kan op locatie, tijdens een wandeling of met het inbrengen van een fysieke training, waardoor je nog sneller vertrouwd raakt met wat je allemaal kunt.