About me

Rob sanders

Na mijn jeugd doorgebracht te hebben in Amsterdam, ben ik voor werk en carrière woonachtig geweest door heel Nederland. 15 jaar geleden ben ik neergestreken in Nijmegen, waar ik samen met mijn partner doe wat mij het gelukkigst maakt: Coachen, ondernemen en uitdagingen zoeken op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Van het opzetten van bedrijven, bijvoorbeeld Zlim Bodystyling Velp, tot het begeleiden van topsporters naar de Olympische Spelen….. ik hou ervan om op een breed vlak werkzaam te zijn!

In het coachen zijn vooral die ervaringen als ondernemer en topsportcoach mijn “unique selling points”, wat een verschil is ten opzichte van de gangbare coachingmethodes. Dit brengt dus ook een andere aanpak van de gemiddelde coachbenadering met zich mee.

In de praktijk houdt dit in dat ik een voorstander ben van korte trajecten. Mijn aanpak zorgt ervoor dat het geleerde c.q. veranderde gedrag in een relatief korte tijd gaat hechten. Het liefste combineer ik deze aanpak met relativeren, humor, daar waar nodig confronteren, maar vooral de focus leggen op jouw sterke punten.

Naast mijn eigen coachpraktijk ben ik als Master Burn-out coach aangesloten bij VitaliteitsGroep Nederland.